2012-04-17
 19:14:53

Styrkor och Svagheter

Idag har jag varit till Umeå, igen, för ytterligare en dag med skola. Idag hade vi sista PPUn, typ utvecklingssamtal i grupp där vi förberett en SWOT. En SWOT är en typ av utvärderingsmaterial där vi fyllt i våra styrkor, svagheter, möjligheter och hot.

Jag tror att det är väldigt viktigt att alla människor uppmärksammar sin styrkor och svagheter. Vi har alla någonting positivt med oss men även negativa saker. Om man medvetandegör sina svagheter är det lättare att arbeta med att "förbättra" dem. Jag har svagheter som jag absolut är medveten om att jag har och som jag under dessa 3,5 år av studier har fått jobba med men som def. inte är borta. det är någonting som jag kommer att måsta arbeta med fortsättningsvis också men eftersom att jag vet om dem så är det lättare att förhålla sig till dem. Sen så har jag även styrkor också så klart :-)

Något som var ganska intressant idag var att när man berättat om vad man skrivit på SWOTen skulle de andra reflektera och kommentera över vad man sagt. Det är rätt så generande att sitta och lyssna när folk berättar vad de anser är positivt med en, man blir glad och vill verkligen fortsätta och även utveckla dessa positiva sidor. Sen fick man även kontruktiva råd om hur man på bästa sätt skulle kunna arbeta med de svagheter och hot man anser att man har. Det var också intressant att något som jag såg som en svaghet och som ett hot hos mig var något som de andra inte alls märkt av.

Ja ja alla männsikor, tänk över era styrkor men även svagheter och tänk på att ni är jävligt bra :-)

Nej nu ska jag krypa ner under filten och bota min begynnande förkylning med lite hockeyfinal.

/Elin
2012-04-12
 15:27:33

Påsktårtan

Den här tårtan gjorde jag till familjen i påsk. Den är gjord på vanlig enkel tårtbotten, 1:a lagret var vaniljmousse med färska skivade jordgubbar på och i 2:a lagret var det ahlgrensbilarfluff. Tårtan täcktes med MMF och detaljerna är gjorda i SP och marsipan. Det är fasen inte lätt att få till saker i SP utan att det spricker´men jag var ändå ganska nöjd med resultatet även fast jag glömde en liten tårta hemma. Den skulle vara på fågelboetsplats och så skulle fågelboet vara på den. Sen blev jag lite bitter när vi kom fram till Övik och jag tittade till tårtan, då har det undre lagret gjort så att tårtan glidit och det är därför den ser ut som den gör runt botten. Men det var bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Den blev ju grymt god iaf och ännu godare var den 1-2 dagar senare...

    


          

         

    

/Elin
2012-04-11
 20:43:56

Påsken 2012 med HELA familjen

Påsken i år firades med hela familjen nere i Övik, 11 vuxna och 5 barn så när vi kom hem i måndags var man så där lagomt mör. Men det var det absolut värt. Vi träffas alldeles för sällan allihopa på samma gång, fast om jag frågar mamma så tycker hon nog att det är bra att vi inte träffas allihopa på samma gång så ofta. Blir så trångt hemma :-P


On the road....

           
Patrik och Albin chillar på golvet                 Mamma och Albin slappar i soffan 

           
Snyggaste Alida


 "kärlek" eller nått mellan kusinerna :-)

          
Siri tyckte det var kul att kusinerna hade babysitter för när man är lite större så är det sjukt kul att leka med :-)

           
Hej jag heter Pugh och jag vägrar vara normal på en bild ;-)

           
Albin a.k.a gladskit

           
mmm, gott med min egen hand och jag kan också vara en gladskit...


Doris och Patrik myser i soffan och ser på fotboll. Doris hejar på laget som vinner...

           

Dorran får vara med moster medan mamma kollar om hon har kvar nå magmuskler


Morfar och Alida dansar

Tack underbara och älskade familjen Westling för en perfekt påskhelg! Love you all...


/Elin
2012-04-11
 19:07:01

Bildbomb

Här kommer en bildbomb från den senaste tiden i mitt liv. Visst är det så att en bild säger mer än tusen ord :-) 

   






Födelsedagspresent av familjen Duvensjö, underbart te som smakar gummibjörnar :-) Och sen var det en rolig påse också med gullig text på *Tack*

 

Sushi med bästa frökern Torsk <3 Ja och så självklart lite efterrätt och lyxkaffe..

  

Ninas 30-års present. Överraskade henne tillsammans med några andra från klassen med att dyka upp på hennes 30-årsfest. Hon blev riktigt glad och festen var lyckad :-)

   

Testade min nya utstickare som jag köpt, snöflingor. Varför måste man alltid ha en anledning för att äta tårta? Anledningen för att äta denna blev då att fira Ester som hade namnsdag, inte för att jag känner någon som heter det, men ändå. Tårtan är gjord på en vanlig enkal tårtbotten, jordgubbsmousse med jordgubbar på samt en chokladfluff. Till dekorationerna använde jag mig av MMF som jag hade kvar hemma sen tidigare bak och blandade ut den med SP som också fanns kvar bland resterna hemma.Lite gammalt var det kanske för det sprack lite men men.. Jo och så fick jag äntligen testa mitt ätbara glitter som jag penslade på hela tårtan (syns inte så bra på bilderna men det är där).


Väntar på att Sara och Magnus ska komma och smaka på tårtan. Kan ju säga att jag längtar tills jag får gjort min altan så jag slipper sitta på trappen :-)

 

Hade Jessica, Jocke och underbara lilla fröken ALice på middag för ett tag sen, årets första grillning och riktigt gott var det. Problemet var väl bara att jag och Jessica åt oss mätt på förrätten. Småplock i form av ost, lax, chorizo, oliver, såser osv.. :-)
Jag kan ju säga som så att när Alice blir stor och hennes föräldrar säger nej till henne så ska hon komma till farbror Patrik för hon har han redan lindad runt lillfingret. Hon behöver bara titta på Patrik med hennes stora ögon så säger han Ja :-)


Min älskade tönt till sambo :-)

/Elin
2012-04-10
 20:22:24

tystnad

Nu har det varit tyst länge från mig men jag har inte riktigt haft ro att blogga men jag tänkte att jag ska försöka få till en bildbomb senare ikväll. Det kommer verkligen bli en salig blanding av bilder då det är allt ifrån tårtor, syskonbarn och annat skoj på bilderna. Men det är lika bra att kasta ut allt på en gång  :-P

Nej nu är det dags för innebandyträning....

/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!