2013-10-25
 11:54:50

Snart helg!

I fall ni undrar så är det snart helg och jag längtar massor.
Helgen kommer bestå av shopping, tjejfest, badtunna och sushimiddag hos goda vänner och massa mys. Som jag längtar tills klockan slår "gå hem från jobbet tid". Men än är det länge kvar så det är lika bra att vara effektiv så men kan njuta av helgen med gott samvete.

/Elin
2013-10-21
 11:14:25

Yiiiiihhaaaa!!!!

I lördags så var vi i Yttersta på invigning av den bästa baren ever och för att gratta pinglan SaraForsman som joinat oss andra på den andra sidan a.k.a 30 års sidan.
I love that bar!
Fy fasen vilken bra fest det blev. Galet god mat, roliga människor och en underbar stämning. Jag som älskar maskerader och temafester var ju helnöjd att få klä ut mig och det verkar nästan som att Patrik tyckte det var lite kul han med :-) Jag hade tvingat Patrik att spara ut sin mustasch så han skulle få en riktigt cowboymusche, grymt snyggt. Ha ha... Ingen var nöjdare än Patrik igår då han fick raka bort allting, det kliade tydligen.
 
Måste kolla igenom mobilen sen och sen vad jag har för bilder, nån bra måste det väl ha blivit.
 
Nej nu startar vi en ny vecka med ett leende och hoppas att den blir bra. Har fortfarande massor att lära mig på jobbet så det ska bli intressant.
 
/Elin
2013-10-17
 16:38:06

Date!

Igår fick jag äntligen ha en soffdate med bästa fröken Torsk och som det var på tiden.
Vi drack kaffe och surrade som vanligt på om allt mellan himmel och jord och det behövdes. Det är tur (eller?) att båda två är bra på att prata så vi har aldrig tråkigt :-) Mest synd var det väl om Patrik som också satt med oss, han brukar klaga på huvudvärk när jag och Sandra kommer igång. Förstår inte varför ;-) Tror att han stänger av ganska mycket när vi är som värst, ja annars får han väl gå därifrån :-P
 
Tack för att du fyllde på med lite bra energi stumpan <3
 
/Elin
2013-10-16
 15:47:43

Första dagarna!

Ja då har man snart avklarat de två första dagarna på nya jobbet och det är mycket som snurrar i huvudet. Även om jag känner igen en del av det som pratas om sen skolan så känner jag mig ganska lost. Har mycket att läsa i kapp mig i och lära mig. Men det är ju så det är när man komemr till en ny arbetsplats. Det är bara att gilla läget och försöka att ta in så mycket som möjligt och så får frågorna komma senare.
 
Jag har precis kommit på en fördel med att jobba på kontor... Jag har halvdag dag innan afton :-) Har väl typ aldrig hänt tidigare. Ha ha.. Lite att glädjas åt men det är alltid nått.
 
Det märks även att det närmar sig vinter mer och mer. Det är mörkt innan jag kommer hem på eftermiddagarna och den förändring har typ kommit nu den här veckan. Tidigare har jag tagit mig hem precis innan det mörknat. Ja och sen så har det ju till och med börjat snöa och vara minusgrader på morgonen. Fan också känner jag lite inför alla rent ut sagt jävla snödagar som är på ingående. Patrik berättade i början av veckan att det skulle snöa på torsdag och fredag och då kände jag på en gång den där inre stressen och ångesten över att måsta sätta mig i bilen och köra en timma till jobbet. Det är verkligen inte kul att köra de dagarna som det snöar så där jättemycket.
 
Nej nu är rasten över och jag måste fortsätta att läsa lite mer innan jag får fara hem.
 
/Elin
2013-10-11
 14:23:55

Nytt jobb nya möjligheter!

Nu går det snabbt i svängarna för fröken Westling....
 
Fredag 27/9: Uppsagd muntligt av chefen pga arbetsbrist.
Fredag 27/9: En facklig representant från mitt fack ringer 16.30 och börjar surra om förhandlingar, omplacering och att de inte var nöjd med allt. Jag, jag var mest förvirrad och förstod ingenting då jag inte kontakt dem angående detta. Ber om lite tid att fundera kring allt och får till svar att hon vill ha svar innan kl 17.00. Jösses tänker jag och ringer upp Patrik. Efter en liten stund får jag ett sms där den där fackliga representanten säger att förhandlingen på måndag är uppskjuten.
Måndag 1/10: Ombudsmannen för Norrland från mitt fack ringer mig och säger att de inte alls är nöjd med att jag blivit uppsagd och att det är konstigt att de inte kan hitta en omplacering för mig. Han säger att han ska kontakta min chef och kolla vidare i det här. Jahapp... Fortfarande chockad, men okej.
Torsdag 3/10: Min chef ringer upp mig och säger att hon kollat runt och det behövs en socionom på försörjningstöd och en på barn och familj.
Fredag 4/10: Chefen ringer upp och säger att det är inbokat ett möte med dessa chefer kommande måndag för att få höra mer om organisationerna.
Måndag 7/10: Möte med bägge cheferna.
Tisdag 8/10: Får besked om att jag får jobbet på barn och familj (ville även hellre ha det).
Onsdag 9/10: Lämnar löneanspråk
Torsdag 10/10: Får veta lön
Fredag 11/10: Tackar ja till jobbet.
Tisdag 15/10: Första dagen på nya jobbet!
 
Pang poff så hände det grejer, men det ska bli spännande. Hann ju nästan vänja mig med tanken om att slippa pendla i vinter men nog jobbar jag hellre än att gå arbetslös.
 
Så på måndag har jag sista dagen på jobbet och det känns lite konstigt, jag har ju ändå varit här nästan ett år. I veckan har jag fått avsluta lite snabbt och abrubt med dem som jag är stödassistent åt, lite konstigt kändes det. Fast det har gått bra och jag tror att det kommer att bli bra för mig att testa göra nå annat, testa något som har mer med socionomyrket att göra. En riktigt bra erfarenhet kommer det åtminstone att bli.
 
/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!