2012-08-13
 00:04:51

sista natten

Sitter på arbetet och funder och tänker. I natt så är det sista natten på mitt sommarjobb och imorgon ska jag på arbetsförmedlingen för då är jag arbetslös. Det börjar som komma i kapp mig att jag inte ska plugga i höst, att faktiskt är färdig med min utbildning, på riktigt.
 
Undra vad som egentligen händer i höst?
Jag har sökt nått jobb och har några till som jag måste söka. Jag känner mig lite kräsen eftersom att jag egentligen inte alls känner för att söka vissa av jobben då det inte är arbeten som jag är speciellt intresserad av. Men samtidigt så känner jag att jag måste söka dem och ta det jag får så här i början. Jag kan ju inte gå arbetslös, det går ju bara inte för då komemr jag att bli skogstokig.
 
Undra vad framtiden har att visa för just mig?
 
/Elin
2012-08-08
 03:30:01

Trött, tröttare, Elin

Sitter på jobbet och kämpar med tunga ögonlock i natt *gäsp* Var hos Ullis och klippte mig idag på eftermiddagen så jag sov inte som jag brukar och det märks just nu att det blev lite mindre sömn. Men men, jag överlever med lite kaffe :-) Sen är jag ju faktiskt ledig helt tills på söndag efter i natt så då får jag väl ta igen lite sömn.

Har lite att göra så jag bjuder på en före och en efter bild, en från igår natt och en från nu i natt. Ser så där lagomt tärd ut på båda bilderna men det bjuder jag på :-)

 

Nej nu måste jag göra nytt kaffe innan jag somnar. Tjing!

/Elin

2012-08-02
 01:05:10

Båtliv

I helgen så jobbade jag två monsterpass, fredagnatt och lördagnatt. När jag kom hem lördagmorgon så var det bara att gå rätt i säng och sova några timmar och sen hux flux så var det dags att fara till jobbet igen. Men men.. det är tur att jag har ett bra jobb iaf, ett bra ställe och trevliga arbetskamrater. Efter några timmars sömn när jag kommit hem på söndagsmorgon så packade jag lite kläder, hoppade in i bilen och körde till Renöhamn för att sen åka över till Svinöra.

Vad som skulle bli bara en natt i båten blev några fler, solen hjälpte oss att skjuta upp våra planer till nästa vecka :-) Vi åkte hem idag endast för att jag var tvungen att jobba i natt, annars hade vi nog stannat kvar en natt till. Det är så underbart att vara ute med båten, inga måsten bara vara.

Min ena storebror har ju varit här uppe i nästan en månad men jag har knappt sett han nå på grund av jobb, andra planer och att han har varit lite överallt och hälsat på folk osv. Men i måndags så kom han ut till Svinöra och åt middag med oss. Sjukt mysigt och trevligt att han kom ut så jag fick en chans att säga hej då innan han skulle resa hem till Gbg dan efter.

Igår fick vi också besök i båten, hela familjen Holmström kom och spenderade hela dagen/kvällen med oss där. Vi åt gott, badade, gullade med underbaraste Cornelia och njöt av solen. Det var första gången som Elin var till Svinöra och Cornelias första båttur och båda verkade ganksa nöjda :-)
Cornelia var galet söt i flytvästen som de hade lånat på räddningstjänsten. Den minsta de hade var 0-15 kg och det är ju ganska stor skillnad mellan 0 och 15 kg. Cornelia försvann nästan i den.

Nu ska jag planera lite inför helgen för då ska vi äntligen ta oss upp till Luleå med båt tillsammans med Ante & Jennie och Jocke & Jessica.

/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!