2012-11-28
 11:51:00

Barnvakt till 3

I början av november var jag och Patrik barnvakt till Siri, William och Viktor. Det blev alla tre på samma dag och alla sov här och vi hade det hur mysigt som helst. Först for vi på stan och fikade allihopa, sen hyrde vi film och köpte lite godis innan vi for hem och bara lekte och myste.
Och när man är hos barnvakten så får man äta godis och se film INNAN middagen :-)
 
 
Pojkarna och Siri lekte otroligt fint tillsammans och jag tror att de hade riktigt roligt.
 
Siri och Viktor passade på att krypa upp riktigt nära Patrik för att höra om Bompadraken.
 
Det bästa Siri vet är ju att bada så självklart skulle vi ju passa på nu när vi är hos nån som har ett riktigt badkar :-) Ungen satt där i huuur länge som helst och hade det jätteroligt, ja det lät då så iaf för det plaskade och flög vatten lite överallt. Sen medan Siri mös med Patrik i soffan innan läggdags så passade även Viktor på att bada en stund.
Tur att Patrik har en mysig famn....
 
 William fick vara upp lite längre än de andra och lyssnade på god nattsaga i soffan istället.
 
Tur att vi har stor säng för det blev fullt i den på morgonen <3
 
Förflyttning till soffan och en film på morgonkvisten..
 
 
Bort med alla tandtroll, eller ja Patrik försöker iaf :-P 
 
 
 Sådana här tidigar mornar tackar jag för one piecen och kaffet, speciellt när man har en pigg liten tjej som springer omkring och hämtar alla mjukisdjur och begraver mig med dem.
 
Rastlösa barn och galna vuxna resulterade i en tur till lekparken.
 
Viktor chillar i gungan...
 
Siri åker båt, eller snart iaf..
 
Patrik och William tog sig till toppen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finns det hjärtrum som finns det stjärterum :-D Högre högre.......
 
 Underbara syskonbarn <3 Ni är välkomna när ni vill, våran dörr är alltid öppen!
 
/Elin
 
2012-11-27
 11:07:45

Jobb

Jag har ju den sista tiden jobbat lite extra på dagiset i i Sikfors och det kommer att bli ungefär 3 dar i veckan fram till jul. Det var ju brorsans Ida som ringde in mig första gången då de behövde hjälp och hon har nu fått timmar inne på skolan så jag ska få ta hennes överblivna timmar på dagiset :-)
 
Allt hände på en dag, fick till eftermiddan på mig att fundera och som jag funderade. Eftersom att det är i Sikfors så går det ju ett X antal kronor i bensinpengar så jag var verkligen i valet och kvalet om jag skulle ta det. Men efter att ha pratat både med Patrik och världens mest förståndiga pappa så kom jag fram till att jag MÅSTE ta det. För min egna mentala hälsa så kände jag att om jag inte tar det här så kommer jag att bli tokig och Patrik kommer få det jobbigt med mig hemma. Jag höll nämligen på att bli helt tokig av att bara gå hemma och näst intill deppig. Att gå arbetslös och hemma hela dagarna är inte min grej.
 
Så sagt och gjort nu jobbar jag minst 3 dar i veckan och jag trivs jättebra där. Har ju inte jobbat på dagis sen jag bodde i Norge och det är ju över fyra år sen. Och jag ska faktiskt erkänna att jag har saknat det :-)
Barnen är ju så söta och underbara och jag märker hur piggare och gladare jag är efter att jag fick några timmar där. Tack för det :-)
 
Fast nu är det ju bara en månad kvar till jul så vi får väl se vad som händer efter det. Om jag får nått av jobben som jag sökt/söker. Känns som att jag slänger iväg jobb hela tiden och om de skulle ringa från någonstans så kommer jag ju inte veta vad jag har sökt för något.
 
Nej men en dusch på det här och dagen kan bara bli bättre och bättre...
 
/Elin
2012-11-16
 11:18:00

Oslo!

Sitter just nu sitter jag i ett jättetyst hus i Oslo, tvillingarna sover och systeryster också. Jag tror att jag valde rätt vecka att åka hit för nästan hela familjen är småsjuk. Albin har haft feber i flera dagar och för att de andra skulle få lite sömn så fick han sova med mig i källaren istället. Men tji fick jag för grabben har skrikit halva natten, både i vaket tillstånd och i sovande så det blev inte så mycket sömn här i huset ändå. Det är tur för ungarna att dom är söta annars hade dom varit riktiga skitungar :-)

Men jösses vad stora dom har blivit, Albin promenerar på och Alida tog första stegen på dagis i förrgår och håller på att ställa sig upp mitt på golvet hela tiden. Tror ju inte att det är speciellt länge tills hon också går.

Nej nu måste jag göra mig lite lunch samt kaffe så att jag orkar med den här dagen. Får ta och göra ett längre inlägg sen, fast jag har varit dålig på att göra inlägg på sista tiden. Ja ja.. Smäll på fingrarna och skärpning :-)

/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!