2013-01-29
 10:09:34

Tankeställare!

Livet är skört
Livet kan få ett abrubt slut
Livet är dyrbart
Livet är underbart
Mitt liv är med Patrik och jag vill inte att mitt liv ska ta slut!
 
Igår var Patrik med i en trafikolycka på en enfilig sträcka, med lastbilen. Det var dåligt väder och lastbilen framför Patrik började bromsa, mycket snörök och Patrik väljer snödrivan/diket istället för lastbilen framför. Problemet var att när lastbilen framför han rätar upp sig märker Patrik att han styr rakt mot en vovlo som är stående vid sidan av vägen. Patrik försöker väja ut men tar bilen snurrar den och landar på sidan med lastbilen på bilens front. (korta versionen). Som tur är så skadade sig inte kvinnan och inte Patrik heller.
 
När jag jobbar så kan jag inte svara i telefonen jämt när det ringer och det vet Patrik så han skickar ett sms förstoch är övertydlig och skriver med stora bokstäver att han mår bra men at det här har hänt.
Jag tror jag blev mer hysterisk än vad han blev sen när han ringde upp mig. Usch vad jobbigt, tänk om det hänt nå allvarligare. Tacka gudarna för det!!!
 
Tror att jag kramade sönder Patrik igår när han kom hem.
 
Patrik du är mitt allt, du får aldrig lämna mig <3
 
/Elin
2013-01-14
 20:45:31

jobb

Har jobbat ett tag i Boden nu och det känns helt okej faktiskt även om dagarna blir galet långa. Åker vid kvart i sju på morgonen och är hemma strax efter sex på kvällen så det blir nästan 12 timmar. Kan ju lugnt säga att man är så där lagomt trött där vid sjutiden redan och då lockar soffan verkligen :-D
Men men, det är ett jobb och jag slipper gå på a-kassa.
 
Trodde aldrig att jag skulle säga det men jag har börjat hitta i Boden :-D
 
Jag har verkligen ingenting att skriva om så det är lika bra att lägga ner för idag...
 
 
/Elin
2013-01-11
 20:56:38

Dåliga jag!!!!!

Usch vad jag har dålig på att blogga på sista tiden men jag har som glömt bort den och sen har jag inte riktigt haft tid heller. Nu när jag har börjat jobba så är jag ju dödstrött när jag kommer hem på kvällarna. Far kl 06.45 på morgonen och kommer hem strax efter 18 så jag är ju borta nästan 12 timmar per dag..... Ja ja, hellre det än att gå hemma och rulla tummarna hela dagarna.
 
På jobbet trivs jag bra och jag har börjat komma in i det. Det blir nog bra det här...
 
Det blir ett kort blogginlägg idag men ska försöka göra nån mer uppdatering i helgen och så kanske jag blir lite bättre på att upddatera oftare :-P
 

/Elin

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!