2012-07-24
 08:00:00

Bilder 6; Storforsen

Älskade mamma fyllde 60 år i maj och det firade vi veckan efter bröllopet eftersom att alla var hemma då. Mamma bjöd alla barn med respektive sam barnbarn upp till Storforsen flr en heldag med 3 rätters middag, bad, mys, övernattning och extremt många skratt. Det var längesen hela familjen umgicks och hade det så här trevligt tror jag. Och alla höll sams :-)
 
Tack världens bästa mamma för två underbara dagar, du är underbar <3
 
/Elin
 
 
 
 
 
2012-07-23
 20:51:53

Bilder 5; Bröllopet!

Vackraste brudparet <3
 
 
/Elin
 
 
 
2012-07-17
 21:43:14

6:e natten

Är nu inne på min sjätte natt på raken varav den andra vakna. Natten igår gick faktiskt över förväntan, trodde inte alls att det skulle gå så bra som det gjorde. jag överlevde till och med den sk. "vargtimmen" där vid klockan 3-5. Var lite småtrött under natten men inte sova trött, det kom först vid 5-5.30 tiden. Då var det bara att starta en ny kanna kaffe och sega sig fram de sista två timmarna.

När jag väl tagit mig hem och efter lite om och men hamnat under täcket och kroppen bara skriker efter sömn vad händer... Jo jag kan inte somna... När jag sen vaknar och tittar på klockan så har jag bara sovit i lite över två timmar och kan inte somna om så då var det bara att stiga upp och städa lite istället.

Somnade om nån timma sen på em också så jag hoppas att den här natten gå lika bra som förra. Det är bra att det finns en massa skit på TV att se :-)

/Elin
2012-07-17
 00:50:09

trött

Sitter på jobbet just nu och avverkar den 5 jobbnatten på raken men denna gång vaken. Det är även första gången som jag jobbar vaken, spännande. Problemet är bara den att jag redan käner tröttheten smyga sig på, vilekt känns lite dumt då jag har 7 timmar kvar innan jag kan lägga mig och sova. Ändå har jag sovit ganska många timmar idag mitt på dagen, men det tycker tydligen inte min kropp är nog.

Jag har jobbat klart på mitt andra ställe och har nu 4 veckor med vaken natt framför mig. Min andra natt går jag på imorgon men sen är jag ledig från och med onsdag till söndag. Riktigt längtar att få sova hemma i min egen säng och att få sova bredvid Patrik. Det bästa med att jobba vaken nätter är att man får så många fler lediga dagar.

Dags att göra lite mer kaffe så att jag överlever hela natten i vaket tillstånd..

/Elin
2012-07-15
 10:13:00

Bilder 4; William

Båttur med Patriks äldsta brorson William.
 
  
 
  
 
  
 
/Elin
2012-07-14
 12:30:00

Bilder 3; Midsommar

Midsommar spenderades som vanligt på Svinöra tillsammans med underbara vänner.
 
     
 
 
       
    Syskonkärlek                                     Våfflor och Rosé till lördagslunch      
 
 
   3 snygga pinglor & Walter :-)
 
        
   Kvällens underhållning: fam. Isaksson             Söndagsmiddag
 
/Elin
2012-07-13
 20:30:00

Bilder 2; sjösättning

Sjösättning av "Aurora" kl 01.15 onsdagen innan midsommarhelgen efter att jag har jobbat på båten i 17 timmar och Patrik 20 timmar. Men efter många opm och men så var det värt det för vi fick oss två fina soffor med massor av förvaring.
     
  
 
/Elin
2012-07-13
 14:33:59

Bilder 1; Svinöra

Har varit sjukt dålig på att lägga upp bilder så jag tänkte köra på med lite inlägg som nästan enbart innehåller bilder. Det är då inte bara bilder från nu nu utan även lite bilder från tidigare i vår/sommar.
 
Första bildbomben är från Svinöra då de hade en sjöräddningsdag (nått sånt var det iaf :-P) och jag och Patrik tog med oss brorsans barn Pugh och Siri dit ut.
 
Vi hade en riktigt härlig dag och ungarna hade hur kul som helst, även om det var lite läskigt att åka båt :-)
 
 
 

/Elin  

2012-07-10
 16:12:39

sista veckan...

Igår påbörjade jag den första natten på den sista jobbveckan på det första stället. Hängde ni med :-) Jag jobbar även i natt sen är jag ledig onsdag och torsdag innan jag går på fredagnatt för att jobba hela helgen. Sen på måndag börjar jag på nästa ställe med vaken natt.. vissa av de tpassen är inte nådiga men jag tänker som att det är okej eftersom att det bara är under en kortare tid som det gäller.

Nej nu ska vi börja dra oss mot Svartudden för att spendera lite tid med hela familjen, pizza och mys innan jag måste ta racervåfflan till jobbet.

/Elin
2012-07-09
 22:40:26

Bröllop <3

I helgen så fick vi ännu en Westling i våran stora, galna klan, Fredde och Ida gifte sig. Vilken perfekt helg det blev.
Allt startade på fredagen med "förfest" ute på Idas föräldarars stuga med vattenskidor, 5 kamp, lite åska, strålande sol, öl och rosé, hamburgare, skratt, schlobben och flera av deras nära vänner och familj. Riktigt lyckad dag men det blev en ganska tidig kväll för mig och Patrik eftersom jag jobbat flera nätter och sen skulle jag upp tidigt på lördagen för att fara till lokalen. Hade ju ca 250 stycken minimuffins som skulle dekoreras och det var inte bara bara kan jag säga för som det tjorvade för mig. Men i slutändan så blev det faktiskt riktigt bra och när det var dags för efterrätt så hade vi fått till ett ganska fint dessertbord.
 
Men först till själva vigseln.. Shit jag dör så underbart vackra dom var.... Vigseln ägde rum på stugan och alla hade samlats nere vid vattnet och så kom Fredde, Ida gåendes ner för stigen ner till oss tillsammans med gullungarna Pugh och Siri. Sjukt vackra och alla i vita converse *klockrent*
 
Efter vigseln, som hölls av en väldigt bra pastor, så tog sig alla till lokalen där kvällen bestod av en massa skratt, tårar, sång, dans och lycka. Jag tror att jag talar för alla när jag säger att kvällen var lyckad. Brudparet stängde stället klockan 4 så det måste ju betyda att de hade roligt :-)
 
*Det största grattis till det oerhört vackra brudparet, ni är underbara människor och jag älskar er och önskar er alla lycka i framtiden*
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!