2013-03-06
 21:40:00

Mitt garage!

Tjejerna skulle träna imorgon istället för idag och eftersom att jag inte kan imorgon så lånade jag hem en 8 kg kettlebell. Jag slängde i mig lite gröt och bytte om till träningskläder på jobbet och sen gick jag direkt till garaget när jag kom hem. Och som jag var glad att jag redan hade bytt om för soffan lockade sjukt mycket.

Jag känner mig gode nöjd över dagens träning:
7 minutarn x3
5 olika magövningar x 3
3,5 minutarn x2 utan paus

Trött i kroppen sitter jag nu i soffan och känner mig nöjd :-)
både jag och Patrik tog förebilder idag, i enbart underkläder och det var väl ingen vacker syn. Men desto nyttigare känns det och sen om några månader när vi tar nya bilder så hoppas jag att jag ser skillnad.

Är så glad att jag får träna med dessa tjejer. Det är ett härligt gäng med en salig blandning av mysig och goa tjejer som peppar varandra. Jag skulle nog inte få till den här träningen utan dom. Tack!

/Elin
2013-03-01
 19:58:03

Träning

Nu jävlar är jag på G och motivationen är på topp.
patrik och ett gäng grabbar har ju tränat kettlebells i ett garage och de gö det sjukt bra under "ledning/guidning" av Fredde Berglund. Jag har länge velat testa KB och förra veckan hörde jag av Patrik att några av sambosarna/fruarna har börjat träna ihop. Så i måndags fick jag vara med och testa och jäklarns vad motivationen kickade in efteråt, det var ju skitkul. Vi ska träna 2 gånger i vekan och får hjälp av några av killarna i början men sen så får vi klara oss själva ;-P
 
Tidigare har jag stått hemma och sagt till mig själv att jag borde fara och träna eller iaf gå ut och gå men jag har verkligen inte orkat eller haft motivationen. Nu däremot så är vi en grupp som ska träna tillsammans, vi peppar varandra och då är det så mycket lättare att fara och träna. Sen underlättar det ju att vi är i ett garage så jag behöver inte betala gymkort :-)
 
Motivationen är på topp iaf och tjejerna är grymma och vi peppar varandra. Jag har ju sett vilekt resultat killarna har fått och jag kan ju bara hoppas på en del av de resultaten.
 
Jag och Patrik har också varit duktiga sista tiden när det gäller maten. Vi försöker att inte äta kolhydrater eller iaf inte så mycket och det går jättebra. Sen är det ju himla skönt att Patrik har börjat fixa mer mat här hemma då jag ofta är hemma sent och det är guld värt.
 
Nä nu ska jag packa för imorgon åker vi till Kalix på nå båtunionsmöte eller nått sånt :-) På dagen så har Patrik och dom möten och föreläsningar så då passar jag på att fara till ikea, är ju ändå nästan där ;-)
 
Puss
 
/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!