2013-02-22
 20:24:11

30 årsfest - Perukfest!!!!!

Som de flesta vet så fullkomligt ÄLSKAR jag temafester och självklart var det ju tanken då jag skulle börja planera min 30 årsfest. All in med nå megatema :-) Men så börja jag tänka och kom fram till att jag har ett antal vänner som inte alls gillar att klä ut sig och jag vill ju att alla ska trivas på festen så jag droppade helt enkelt att välja nå stort tema. Men jag kunde ju självklart inte vara helt utan tema så det fick bli een perukfest. Partoutfit och peruk :-)
Fy tusan vad jag garva åt alla när jag såg dem, eller nästan alla iaf :-) Det var så himla roligt att alla hade peruk, ingen som banga ur och vägra.
 
 
 Lyckligt födelsedagsbarn :-) För visst är man ett födelsedagsbarn fast man blir 30 :-P
Jag är så otroligt glad för att alla kom och för alla hjälp som jag fått av familj och vänner med matlagning, planering och fix med allt möjligt. Kunde inte ha klarat det utan er!!!
 
Ska försöka lägga ut lite mer bilder sen, sen måste jag lokalisera lite bilder från alla andra som tagit också... Jag tog inte en enda :-(
 
Nej nu ska jag lägga mig i soffan och pilla naveln för nu har jag helg.....
 
/Elin
 
 
 
 
 
 
2013-02-20
 20:56:59

Jag + bloggen= Osant!!!

Shit vad kass jag är när det gäller blogginlägg, jag skriver ju aldrig..
Just för tillfället så känns det som att jag mest är på resande fot då jag jobbar 100% och har 2 timmars restid varje dag. Jag trivs absolut helt okej med jobbet men det känns inte som att det är något som jag kommer att jobba med i framtiden. Känns inte som det optimala att pendla till Boden varje dag.

Annars då??? Ja jag har ju gått och blivit 30 bast och som jag firade det :-D
På själva födelsedagen så tog jag och Patrik första flyget till Stockholm för att se på en bil till mig och vi köpte den. Eller rättare sagt JAG köpte den. Har tagit mitt första lån och köpt min första egna bil, en Peugeot 407 -05 a.k.a Miss Piggy! Jag är så så nöjd.
Efter ett flertal timmar på bilfirman var bilen vår och vi satte oss i bilen och påbörjade färden hemåt. I Gävle ringde jag till mamma och sa att jag ville ha födelsedagsfika på 4 timmar. Hon trodde inte på mig först innan jag förklarade vad vi hittat på.

Världens bästa föräldrar mötte oss i dörren när kom dit med varsit ljus i handen sjungandes på "ja må du leva". Sen hade de även öppnat en flaska bubbel och gjort löjromsmackor i form av hjärtan med ljus i. Älskade föräldrar <3
 
 
Dagen efter tog vi oss en sväng förbi mormor och morfar i Bjurholm, där fick vi lunch och massa kärlek. Varje gång jag får chansen att åka dit så känns det bra eftersom att man, tyvärr, aldrig vet hur länge de kommer att finnas kvar. De börjar ju bli ganska så gamla. Usch vad tråkigt och läsa/skriva om det här...
 
See ya....
 
/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!