2012-12-30
 10:14:58

Buzzador

Åh, vilken lycka för lilla jag. Jag har nämligen blivit buzzador för Smash! som är mitt absoluta favorit godis. Man får verkligen allt i den lilla påsen, sött, salt, krispigt och choklad.

Skulle gärna ha behållit alla påsarna själv och jag skulle även njuta av var enda en. MEN.... Jag är ju fullt medveten om jag jag inte får göra på det sättet så jag har varit duktig och delat ut dem till nära och kära och dom älskar dem också.

Min sambo sa att detta är godisar som hjärnan säger: du äter chips, men det smakar choklad och salt och det borde inte vara gott men det är gott :-)

/Elin
2012-12-02
 00:48:00

sjukstuga

Är åter igen sjuk, men den här gången lite halvt så där. Har haft ont i halsen hela veckan och snorat och snörvlat. I torsdags så sov jag middag 2,5 timma sen sov jag runt 10 timmar på natten. Sjukt skönt men ändå så vakna jag trött?!?!?!? Jaja..Pallrade mig iväg till jobbet i fredags även om jag helst hade velat stanna i sängen. Det är värst på morgonen, funkar mitt på dagen och sen är jag trött och sliten på kvällen.

Ikväll så är Patrik på herrmiddag och jag och fru Holmström blev bjudna på årets första julbord ute i Yttersta på Piteås snyggaste hemmasaloon... Tack Sara och Rikard för en riktigt trevlig kväll men god mat och grymt sällskap. Vi for ganska tidigt, vilket faktiskt var skönt för i bilen hem kände jag hur trött jag var. Fröken tant behöver sin sömn :-D Just nu så sitter jag och överväger om jag ska gå och lägga mig och bli väckt vid två och sen fara och hämta Patrik trött och grinig eller tvinga mig själv att vara vaken???? Vet inte riktigt vad som är värst.....

/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!