2013-11-11
 08:31:15

Vouggatjålme

I torsdags satte jag och Patrik oss i bilen efter jobbet och for upp till Vouggatjålme för en underbar helg i underställens tecken :-)
Det snöade en del på vägen upp dit men sen har det inte snöat någonting på hela helgen. Vi har ätit gott, druckit gott och varit ute i det fina, kalla vädret. Sen har vi bastat och mått gått i underställ och onepiece, inge sminka och inget hårfix - I love it!
 
Jag är väldigt tacksam över att vi får följa med dem upp dit, det är ett underbart ställe och ett perfekt sätt att fylla på med positiv energi.
 
Tack underbara Jennie och Andreas för att ni är så himla fina vänner och för att ni delar med er av er stuga till oss. Helgen har varit perfekt, även om minimonstret vaknat tidigt ;-).
 
Jag, vi, längtar redan till nyår då vi ska upp dit igen och planering för nyårsmiddagen är redan igång. måste ju börja i tid om vi ska få till 5 rätter som förra gången :-)
 
Puss på er!
 
/Elin 
2013-11-05
 09:18:28

Snö!!!

Oavsett hur jobbigt det än är att köra i snöslask och annat jobbigt väglag så är det så underbart att det är vitt ute :-) Jag blir så himla mycket piggare och det känns inte alls lika mörk och trist ute när man far tidigt på morgonen.
Här i Boden har det slutat snöa men det är vitt ute och och ljust <3
 
Jag gillar vintern, den gör mig glad. Om vi bara hade kunnat få en massa snö och minusgrader så att snön vill stanna och vi slipper slasket så skulle jag vara ännu gladare. Men det är väl bara att njuta av det så länge det varar för jag tror ju inte att den här snön är här för att stanna..
 
Till helgen blir det att åka upp till Vougga med underbara vänner och där hoppas jag att det är mera snö. Fast egentligen så spelar det ingen roll, det ska bli så skönt att komma bort en stund oavsett om det är snö eller inte. Vi ska bara mysa och ta det lugnt, äta god mat och dricka gott vin :-) Kan ju inte bli en bättre helg!
 
/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!