2012-02-16
 16:51:12

Upp & Ner

Just nu så känns det som att livet verkligen är i en berg och dalbana, upp och ner hela tiden. 
Det är massor med saker om jag vill göra samtidigt som det är skola, vardagslivet och allt annat som ska hinnas med. Och just nu så känns det inte som att jag har tid elller lust med någonting.. Borde göra det men orkar inte eller så borde jag göra det men orkar inte. Känner mig mest trött, både kroppsligt och mentalt. Men det känns som att det bara är att bita ihop och hoppas på det bästa för nu är det inte länge kvar. Utbildningen är ju faktiskt klar om bara några månader.

Jag hade nog aldrig klarat den här tiden utan min underbara sambo. Tack älskling... Han gör det jobbiga mindre jobbigt :-)

Nä nu är det bara sluta klaga och fortsätta plugga en stund till..

/Elin

2012-02-09
 14:08:26

Stockholm

Förra helgen så åkte jag och Patrik ner till Stockholm för en mysig helg tillsammans, fira bägge våra födelsedagar.
Vi tog ett sent plan och sov den natten hos underbara Frida, finns det hjärterum så finns det stjärterum :-) Vi har nu varit hos henne två gånger och bägge gångerna har det bara varit en snabbvisit så till våren så blir det en resa ner bara för att träffa henne :-)
Förra julen så fick Patrik whiskyprovning av mig från greatdays och nu skulle vi äntligen få gjort det. Lördag kl 13 (!) hittade, efter många om och men, till rätt ställe i Gamla stan. En källare utan fönster och trångt och litet, riktigt mysigt :-) Det var en jätterolig karl som berättade om whiskyns ursprung och hur man ska lukta, smaka, vad det är gjort av och en massa historia. Till och med jag som inte är överförtjust i whisky tyckte att det var intressant och jag lärde mig faktiskt en hel del, bland annat att det kan smaka och lukta gummistövel :-P
Jag tror (hoppas) att Patrik var nöjd över sin julklapp. Resten av dagen spenderade vi i att promenera in mot stan, kika i affärer och bara njuta av att vara ledig och tillsammans. Den natten sov vi på hotell Rica Kungsgatan och där kommer jag absolut att bo igen. Trevlig personal, mysigt rum med dyna i fönstret så man kunde sitta där och kika ut över hötorget och sen frukosten.. Hotellfrukost i sig är ju gott men det är var riktigt bra, fräsh frukt, smoothies, varm mat, flera sorters bröd och hela tiden påfyllt. Bara +

Jag måste ju bara nämna middagen vi käka på lördagen på Stockholm Steakhouse. Det är det godaste jag har ätit på lääääänge.... Patrik åt T-bone och den var mör, saftig och riktigt god och jag åt grillad tonfisk med löjromsröra. Alltså från första lilla tuggan var jag i himlen, det avr så otroligt gott, perfekt grillad och lagomt rosa i mitten. Kan nästan känna smaken fortfarande :-)

Nu måste jag fortsätta plugga!

/Elin

2012-02-06
 12:36:44

Plugga eller baka

Sitter i soffan och borde egentligen ha skolboken framför näsan men jag kände att jag behövde en lite paus. Problemet är bara att min lilla paus börjar bli lite för lång, har ett X antal sidor som jag måste hinna läsa innan jag ska till Umeå imorgon. Fast jag har ingen lust att plugga nå mer, jag blev sugen på att baka :-) Jag har några bakbloggar som jag brukar kika in på och jag fick ett jättesug att baka en tårta. En av bloggarna jag brukar kika på är Linda, http://lindarunn.se/, (vet inte hur man länkar till ett namn så jag lägger in adressen istället) och jag fick så otroligt många ideér på olika tårtor att göra. Samt att jag kom på att det finns en massa saker som jag skulle vilja köpa för att ha när man bakar. Ja ja, kanske lika bra att fortsätta plugga så KANSKE jag hinner baka sen, Patriks familj ska ju ändå komma hit och fira min födelsedag på onsdag och då måste jag ju ha nått att bjuda på :-) 

/Elin  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!