2013-05-07
 21:26:35

springa eller inte springa...

det är frågan :-)
 
Hade bestämt mig för att springa idag efetr jobb och middag. Men när jag kom hem var Patrik med miss Piggy och bytte hjullager så jag var "tvungen" att göra middag (bortskämd, svar ja ;-) och sen vänta jag in att Patrik skulle komma hem och efter att vi hade ätit var klockan halv åtta. Fortfarande ingen bra ursäkt men sen så var ju faktiskt mina träningskläder blöta och är faktiskt det fortfarande så jag fastnade i soffan och titta på "mot alla odds" istället. Så istället för att själv vara duktig satt jag och tittade på andra som var extremt duktiga. Fy fan vad jag imponeras av dem. De ser inte problemen och hindren, de ser möjligheterna och kämpar för att sig i mål.
 
Nej n u ska jag fortsätta titta på tv och ha lite ångest över att jag inte tog mig ut och sprang men då får det bli imorgon istället :-)
 
Jo just det ja... Fasen vad bra det gick på träningen igår :-D Jag var helt lyrisk när jag kom hem för att det hade gått så bra. Jag körde verkligen flera övningar på 18 kg. Så sjukt jävla kul!!! När jag börja för... hmm.. ca 2,5 månad sen så kämpade jag på med 8 kg. Tyvärr så ser jag inte så stor skillnad på mina kg, ligger på typ samma som när jag började. Sen så hade jag för ett tag sen gått ner ca 2-3 cm runt om på kroppen men jag tror att de cm har kommit tillbaka :-/ Men men... Jag önskar bara att jag hade märkt större skillnad än vad jag gör..
 
 
/Elin
2013-05-05
 21:48:27

effektiv helg

I helgen har jag faktiskt fått en hel del gjort.
Målade stegen ett första varv svart. Det är Patriks morfar som har byggt den för ett X antal år sedan och det är inte den stabilaste så då blir det ett Elinprojekt istället :-) Den ska bli svart och stå inne i badrummet med fina färgglada handdukar hängandes på den
Planterade mina frön som legat flera veckor och väntat på mig. Har inte haft rätt jord, inte haft tid inte inte inte, men nu blev det gjort.
Mina orangea cirklar på väggen i vardagsrummet försvann lite snabbt så där bara. Är less på de orangea överallt och vill ha in lite mer ljus så därför blev alla cirklarna grundmålade med vit färg och imorgon (förhoppningsvis) så hinner jag måla dem ett första varv vitt. Har inte bestämt om jag vill ha dem alla vita eller ha nån av dem i färg. Är i så fall inne på en mer pastellig färg. Får se efter att de blivit vita vad jag känner för.
Sen hann jag även med att storstäda ganska mycket iaf. Det behövdes och jag egentligen så behövs det igen, en mer genomgående storstädning.
 
Och allt detta gjorde jag igår innan halv fem då William och Viktor kom för att sova hos oss.
 
Fy vad jag har fuskat och ätit mycket onyttigt den senaste veckan. Har verkligen tryckt godis, fasen också. Jag som varit så duktig och INTE ätit sötsaker och tappat lite av mitt  enorma sötsug. Nu känns det som att jag är tillbaka på ruta ett igen. ja och inte hjälper det att de kg jag tappat så fint är tillbaka där de kom från. Har inte mätt mig men det känns som att cm har krypt tillbaka också. Suckochfanssatensjävlaskit vad less jag är.....
Det hjälpte ju  inte att träning idag gick käpprättt åt helvete. Så jäkla dåligt det gick, orkade ingenting och var tvungen att gå ner i vikt på klotet. Blä..Är på sjukt dåligt humör just nu.,...... 
 
Nej men då har man fått spy lite galla över hela den här situationen, bara packa träningskläderna, lägga sig och sova och peppa för en ny träningsdag imorgon.
 
/Elin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!