2012-03-27
 22:10:23

Zumba

Har varit och tränat Zumba på Step in idag.. Fy tusan vilken dålig kondis jag har men den ska bli bättre.. Petra som är instruktör är grymt duktig och peppande så hennes pass går jag gärna fler gånger på..

Nu ska fettet bort :-)

/Elin
2012-03-26
 18:52:57

Våffeldagen

"Firade" våffeldagen med brorsan och hans familj hemma hos oss. Vi grillade våfflor ute och mös på i solen...

 

 

Efter grillningen hjälpte Siri mig att städa...

 

Tyvärr blev det lite dålig kvalitet på bilderna men kände ändå att jag var tvungen att lägga upp dem :-)
Sen hittade ju gullungen mina skor också, som jag skrev i ett tidigare inlägg så brås hon på faster..

 



Fasters snygging!

/Elin

2012-03-23
 14:15:45

Barnvakt

Idag blev jag barnvakt åt Patriks yngsta brorsbarn, Viktor.
Han kan ju verkligen konsten att charma en, det första han säger när han sätter sig i soffan hemma hos mig är:
Oh, Elin har du ny kuddar?
En treåring som har koll på inredning :-)

Sen så var han snäll och hjälpte mig med tandborstnignen :-)

   

Efter tandborstning och lite ärenden blev det lunch på stan i form av plättar och glass. Men har man varit sjuk så kan det vara ganska jobbigt att springa på stan så just nu tar gullungen en powernap på soffan medan jag sitter och betalar räkningar och försöker göra lite skolarbete.



/Elin
2012-03-21
 12:21:55

Räknare

Blir ett till blogginlägg innan jag måste fortsätta med pluggandet... Men jag har lyckats installera en räknare för alla som besöker min blogg. Vilket för tillfället är typ ingen då jag mest skriver för mig själv men jag kanaske borde dela med mig av min blogg till nån mer sen... Jaja.. mest nöjd att jag lyckades med räknaren, nu måste jag bara hitta någon snyggare än den jag har.... Men först skola :-)

/Elin
2012-03-21
 11:50:50

diverse tårtor

 
Tårtan jag bakade till familjens lilla julafton..


Pughs 4 årstårta, Ben 10 skulle det ju självklart vara (inte det lättaste)


Sist men inte minst min tårta när jag fyllde 29 år nu i februari, jag hade gjort tårtan klar dagen innan och hade en enorm beslutsångest över vad jag skulle göra på den. Som tur var så har jag en sambo som vet vad jag gillar och han kom då med förslaget ugglor eftersom att jag har dille på dem :-) Sagt och gjort... en uggla fick det bli...
Jag hade kvar både lite SP samt MMF hemma så jag använde mig av dem men jag märkte när jag tog fram det att det hade varit hål i påsen så den var lite smulig. Men det gick ändå, den färgade av sig lite men helt okej tycker jag faktiskt...

Och ja, jag vet att jag lagt upp jultårtan tidigare men den här gången lyckades jag ju med att få den rätt väg ;-)

/Elin
2012-03-20
 23:09:26

Ute ur kvarten

Jaha, då var det slutspelat för Modo för den här gången. Fasen vad typiskt...
Men jag är ändå gode impad att de tagit sig så långt som en sjätte kvartsfinalmatch mot Ske-å när de varit och nosat på kvalserien. Får hoppas på bättre tur nästa säsong..

Sen är det ju faktiskt himla tur att favoritlaget efter Modo är Ske-å :-) Så nu är det bara att hoppas på ett SM-guld för dem.

Blir ett kort inlägg den här gången, måste hoppa i säng så jag kan göra färdigt skolarbetet imorgon.

God natt!

/Elin
2012-03-20
 08:30:00

Älskade syskonbarn <3


Pugh och jag är på stan och fikar och då måste man äta en chokladboll...


Fasters lilla matvrak..


Taktikvila med Don Vito Corleone på golvet..

 
  Går i fasters fotspår.. SKOR!

Världens vackraste:

Albin...



och Alida. Det är skönast när man får vila På någon <3

Och sist men inte minst:
 
Doris a.k.a Dorran/Dottan osv (ungen har ju tusen smeknamn...)


Det är kul att räcka ut tungan åt moster..


Älskade underbara barn, är väldigt stolt faster/moster <3

Tyvärr så har jag så lite bilder på tvillingarna, var ju så upptagen men att beundra dem när jag var där att jag glömde bort att ta bilder. Får bli nästa gång :-)

/Elin

2012-03-19
 15:40:46

Underbara fröken Torsk

Har, istället för att plugga, gått igenom mina bilder som jag har på mobilen. Mitt i allt hittade jag dessa bilder från då jag och Sandra gav oss ut på okänt vatten och testade att göra sushi själv för första gången. 



Fy tusan vad roligt vi hade det :-) och gott blev det också. Jag tror att jag måste styra upp en ElinochSandrafixasushiochdrickavinkväll snart. 




/Elin

2012-03-15
 15:35:27

?!?!?!?!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva om men kände att jag skulle skriva...

Plugget går som vanligt... SEGT, men det går ju iaf framåt, mindre än 3 månader kvar tills jag får mitt examensbevis (förhoppningsvis). Jag längtar verkligen så att jag håller på att dö tills skolan är färdig för motivationen har inte kommit till rätta än. Men men, det är bara att kämpa på, jag har ju inte tänkt ge upp nu när det är så lite tid kvar.

Idag har jag varit barnvakt åt Sirran som legat i feber, perfekt tänkte jag för då kan jag plugga samtidigt för hon lär ju sova hela fm. Jo tjena... 20 min sov hon och sen var det bara 'blinka lilla stjärna' och mys i famnen som gällde. Lilla charmtrollet som bara surrar hela tiden. Det första hon sa/frågade när jag kom i morse var *Patrik?* Tack för den du... Sen har hon pratat om Patrik hela tiden och vi har sett bilder på han på facebook och när det var slut bilder blev hon sur så då var det bara att börja om från början :-)

Nu till nått helt annat.. Hockey... Så otroligt grym seger igår för Modo, jag trodde aldrig att det skulle gå vägen men det gjorde det ju. SKönt att ligga under med 2-1 i matcher istället för 3-0. Men jag tror ju egentligen att Ske-å kommer att  gå vidare i den här kvartsfinalen, dom är ju som bättre.. egentligen. Fast vad som helst kan ju hända i ett slutspel.. Bara se på Luleå som ligger under med 2-1 i matcher mot AIK, nog för att jag tycker att det är ganksa kul :-P

Nej nu kommer Patrik hem så nu ska vi fara på banken och fixa med banklånet till fjärrvärmen.

/Elin
2012-03-13
 08:00:00

Träning!

Efter fyra dagar av nästan bara ätande i Vouggatjålme så kändes det verkligen välbehövligt att börja träna igen. Igår så fick jag med mig Patrik på gymet, vart ingen av oss har varit på en si så där  *hrmm, harkel* månader. Det blev ett benpass och jag är faktiskt ganksa impad över att jag orkar så pass mycket fast jag inte tränat på så länge, men det sitter väl kvar sen alla åren av fotboll... Får hoppas att det försvinner lite från låren bara :-)
Det fick dock bli ett ganska snabbt gympass, kändes det som iaf, eftersom att jag bjudit in oss på fika i Yttersta, Lilly blev ju hela 3 år idag. Grattis trollunge :-)

Jag hoppas att jag och Patrik kan få in lite rutin med träningen, komma igång ordentligt, för vi behöver det båda två. Ja och så mår man ju så sjukt mycket bättre av det också... Vi får sparka varandra i arslet så att vi tar dit :-)

/Elin

2012-03-13
 00:14:08

Vouggatjålme

I torsdags åkte jag och Patrik upp och innåt till Ante och Jennie i Vouggatjålme. Där spenderade vi fyra dagar med god mat och dricka, skoterkörning, trevliga människor, bastu varje kväll och ett underbart lugn. Det var ett lugn  som jag verkligen behövde, bara få ladda batterierna och få upp energin igen.

Tack underbara ni för att vi fick komma och spendera dessa dagar med er, de var guld värda <3

/Elin
2012-03-06
 12:47:21

tiden flyger

Oj, nu var det längesen jag satt här och skrev. Tror att det blir så eftersom att jag nästan aldrig sitter framför datorn längre och bara surfar, jag använder ju alltid telefonen.

Vad händer nu för tiden då... Plugg som vanligt, kämpar mig genom de sista kurserna men jag borde nog kämpa lite mer. Jag har ju en tendens till att skjuta upp allt till sista sekunden och så sitter jag och svettas istället och kämpar med att få det färdigt. Men då har vi ju en tendens i våran klass (iaf den gamla ske-åklassen) att göra allting så himla stort och sen när man sitter där på seminarierna så fattar vi inte varför vi la ner så extremt mycket tid på uppgifterna.

I helgen har jag varit ute hur mycket som helst <3 love it.. Vi körde upp till Svartlidenstugan i lördags, vi körde sammanlagt 8 mil. Isarna var stabila men det hade ju drevat som tusan och jag har typ ingen dämpning i min skoter så jag hade träningsvärken från helvete i söndags. Känner faktiskt fortfarande av den :-S 
Sen i söndags var vi och åkte skridskor uten på isen, men jag hade sån träningsvärk att jag bara pallade ett varv. På kvällen grillade vi hamburgare ute vid grillstaden tillsammans med Sara och Magnus. En riktigt bra helg... 

Jag hoppas dock på en riktigt bra helg nu till helgen också... Världens bästa Ante och Jennie frågade om vi ville komma upp till Vougga och spendera tors-lör med dem. En helg utan måsten, vara ute hur mycket som helst, umgås med goda vänner, äta gott, åka skoter (Patrik får åka lite mer :-) och bara vara. Vi väntar fortfarande på att segpropparna på Patriks jobb ska svara om han får ledigt eller inte. Som jag håller tummarna, Patrik brukar ju aldrig ta ledigt typ så jag hoppas att han får ledigt både tors och fre. 

Nä undra om man skulle ta och göra någon nytta idag. Ikväll börjar iaf innebandyn om och som det behövs, har noll kondition kvar. 

/Elin 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!